Τι ειναι το nature health ; 

Είμαστε ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα. Αναζητάμε 100% φυτικά προιόντα και καλλυντικά που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη και ομορφότερη! 

 

Είναι ασφαλείς οι συναλλαγές μου ; 

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απολύτως ασφαλείς. Όποιον τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, η υποδομή μας παρέχει την μέγιστη ασφάλεια. Σας βεβαιώνουμε για την εμπιστοσύνη και την εντιμότητά μας. 

 

Πρέπει να γίνω μέλος για να παραγγείλω ; 

Όχι δεν είναι απαραίτητο. Σας ενημερώνουμε όμως πως τα εγγεγραμμένα μέλη μας απολαμβάνουν επιπλέον εκπτώσεις σε αρκετά είδη. Ενημερώνονται πρώτοι για τις νέες προσφορές μας. 

 

Πώς μπορώ να παραγγείλω ; 

Πολύ εύκολα! Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε κάντε click επάνω δεξιά στο πεδίο «Προϊόντα στο καλάθι» και ακολουθείστε τις απλές οδηγίες που αναφέρονται. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε όλο το 24ωρο email στο info@naturehealth.gr ή φάξ στο 211 4115467.

 

Μπορώ να κάνω την παραγγελία μου τηλεφωνικά ; 

Βεβαίως! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211 4115427 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00-17.00 .

 

Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου ; 

Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από εμάς παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με τους γνωστούς τρόπους αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας.
 

 

Πληκτρολογίστε τις λέξεις κλειδιά και πατήστε Enter για αναζήτηση